tiistaina, joulukuuta 30, 2008

Postia pitkästä aikaa ;)

Lahjatonna ei näemmäs ole tarvis olla, vaikka joulupukki jo palasikin takaisin Korvatunturille.
Pikkuneiti sai lastensay-postinsa: Suloisenvärisiä, hempeitä papereita, koristeita ja pitkät pätkät nauhaa! (Klikkaa taas kuvaa, niin näet paremmin. Hello Kitty -lappuset ovat todella herttaisia ja tuo Tilda-nauha on upeaa!) Ja tyrnimarmelaaditkin osoittautuivat kuulemma herkullisiksi. Ihastuttava lähetys, kiitos kivalle Salaiselle Ystävälle <3 onclick="window.open(this.href);return false;" href="http://www.blogger.com/profile/01574752695223945265" rel="nofollow">marelon kummitytön, Ronjan, joulukalenterin tekemiseen vaatimattomalla luukullani. Ronjan äiti oli kuulemma halunnut arpoa luukunlähettäjien kesken, ja minua onni potkaisi! Sain hauskan arvontavoiton:
En tehnyt jouluksi ollenkaan pullaa, kun tiesin, että suklaassa, kuivakakuissa ja pipareissa kyllä piisaa makeaa herkuteltavaa. Nytpä voisikin ryhtyä uudenvuodenpullaleipojaisiin :)
Tuota omenan näköistä hetken aikaa pyörittelin, kun sen kirjekuoresta löysin. Minulla on nimittäin selvästi samaa sarjaa oleva vihreä munakello! Mutta tämäpä onkin rasia, jonka sisälle oli kätketty ranskalaisia pastilleja:
Hauska! Kiitos Ronjalle, Ronjan äidille ja Marelolle. Tosi mukava voitto!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katselin sattumalta blogiasi ja kylläpä olet kadehdittavan ahkera kaikkien käsitöiden kanssa. Ja mikä taivaallisen ihana tausta!! Hyvää Uutta Vuotta 2009!

marelo kirjoitti...

onneksi oli pähkäilemistä tuon purkin kanssa. muistin, että pidät purkesita ja siksi sait tuon.

Ninnu kirjoitti...

Hyvää ja Onnellista Vuotta 2009!