lauantaina, joulukuuta 20, 2008

Piparipäivä

Näyttely tuli eilen Taidetalolta kotiin. Ihan mukavasti meni kaupaksi: "Huomenna töihin" ja "Äitiii!!!" -taulut ostettiin ja noudettiin suoraan näyttelypaikasta, "Neito Perhonen", "Ehtiikö enkeli leikkiä" ja "Punatilkkuja" on vielä toimitusta vaille. "Vox-Lux-Pax" -työn kaupan vaiheista en vielä tiedä. Sen ostaminenhan meni seurakuntaneuvoston päätettäväksi. Mutta joka tapauksessa kylämme kirkon kellotapuli sai muutaman satasen minun tekeleideni avulla, mistä olen hyvin iloinen ja kiitollinen, ylpeäkin, tietysti ;)

Tänä aamuna tuli sitten neljä kappaletta joulutodistuksia kotiin. Ihan odotetusti meni, joten on mukavaa aloittaa joululomailu. Minä niin nautin lasten puolesta, kun saavat nyt nukkua aamuisin niin pitkään kuin huvittaa, eivätkä läksyt rasita.

Pikkuneiti pääsi tänään himopuuhaansa, pipareiden pyörittelyyn:

Tätä hän olikin jo päiväkausia kysellyt. - Ja kuten kuvasta näkyy, Patskullakaan ei ole mitään leipomista vastaan.

Pikkuneitihän se meillä on joulutortutkin leiponut, mitä nyt minä olen peltinvaihdot hoitanut, ettei tyttö polta näppejään.
Ja alla kuvaa siitä, miten joulukorttiketju on karttunut:
Pirjolta (sorsseli-blogista) tuli joulukortti sähköpostitse, kiitos!
Joulukalenterissa oli tänään kaksi punaista kirjekuorta:
Joulunpunaista nauhaa ja kiltsu nooralta:
ja teetä, lakua, hiirulaisia ja ATC-pohjia Katilta:Kiitos molemmille kauniista ja tarpeellisista luukuista! (Tuo laku oli tietysti erityisen tarpeen. Hyvältä maistui aamupuuron päälle!) Korttihaasteeseen teimme pikkuneidin kanssa omat versiomme, mutta laitan siitä oman postauksen.

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Heh, huomasin että teillä on keittiössä samanlainen kaakelilattia kuin meillä :)
Kaunis toi haastekortti on. ja pikkuneidin kortti on tosiaan sydämellinen. Ompa hienoa, kun näyttely oli onnistunut.