torstaina, joulukuuta 11, 2008

Joulunodotustunnelmia

Meillä joulutunnelma senkun kohoaa. Varmaan olen "jouluallergikkojen" mielestä tosi rasittava, kun hehkuttelen täällä päivittäin, mutta minä nyt vain satun olemaan jouluihminen/lapsenmielinen.

Pikkuneiti sai tänään joulunpunaisen kirjekuoren, jonka arvasimme lastensayn postittamaksi. Sieltäkin tuli kivaa, jouluisen puna-vihreätä tavaraa:
Kauniita papereita, tarroja, puukuvioita, iso pussi helmiä ja koristeita, naruja... Loistava "viime hetken jouluaskarteluiden" paketti. Pipari- yms. -kuviot inspiroivat heti pikkuneitiä auttamaan joulukorttiaskartelussa. Vielä kun on muutama tekemättä, ja maanantaina pitäisi olla jo nippu postissa! Kiitos kiva Say monipuolisesta ja mukavasta askarreltavasta!

Joulukalenterini vetivät tänään hillityn musta-valkoista linjaa:
Tuo mustavalkoisuus muuten rimmaa hauskasti luvun 11 pelkistettyyn muotoon, vai mitä?
Luukut tulivat nooralta (tuttuun tapaan) ja Katilta.
Katin lähettämää kuorta hypistelin ja tuumin, että paperitavaraa, varmaan. Ylläri:
Ei ollutkaan yksinomaan paperia :) Teemakuni vaihtelee laidasta toiseen, minä kun juon sitä litrakaupalla päivittäin. Tällä hetkellä nuo Valkoisen teen maustetut ovat juuri suosikkejani, joten osui hyvin, ja vihreä pussi onkin jo juotu. Tuo enkelitarra on mielettömän kaunis! Mistähän se mahtaa olla peräisin? Niitä olisi kiva ostaa itsekin! Kiitos, Kat, kivasta luukusta!

Nooralta sain ihanan lämpöisenvärisiä sydänkuvioita:
Ja patukan, joka upposi teen kera heti aamupalaksi... Tuommoinen punainen sydän sopiikin muuten kivasti Tilda-hiirun pariksi, joten taitavat päästä samaan korttiin. Kiitos taas, Noora!
Ja todistaakseni, etten täällä peukaloita pyörittelemässä istuskele, joululahjasukkia:
Toinen pari on alussa. Katsotaan, kuinka monta paria ehdin neuloa pukinkonttiin. Tuota Nalle-lankaa on ainakin tuhottomasti, kun ostin sitä keväällä jostain tarjouksesta 10 kerää. ("Sain halvalla...")
Eilen tuli uusi varaus näyttelytyöstä. Pikkumaalaus "Huomenna töihin" olisi nyt pääsemässä uuteen kotiin.
Esikoinen kiikutti taas eilen ihanan koulukäsityön kotiin: - Tuon kukkapylvään, nimittäin. Kuva on iltahämärä, ja tuo kukkapöytä on kyllä luonnossa ihan suora. Kuvaaja taitaa olla kallellaan.
Vähän lisää luntakin saatiin:
Patsku tietysti tykkää, tuoreita hajuja:

On aika alkaa valmistella koulun jouluhartautta, kun siihenkin on enää viikko aikaa! Aion käydä läpi eri adventtipyhien merkitystä ja puhua pikkuisen odottamisesta yleensäkin. Vähän vain, sillä alakoululaiset eivät pitkiä jorinoita jaksa. Puolisen tuntia saisi hartaus mielestäni kokonaisuudessaan kestää. Siihen mahtuu kolmisen laulua, rukous, puhe, Isä meidän -rukous ja Herran siunaus.

5 kommenttia:

Taika kirjoitti...

OI tuo Kukkapylväs on ihana!
Kiitos jounlaja vaihon paketista. Saapui tänään. Omasi saat varmaan huomenna kun tänään sain paketin kiikutettua postiin =)
Kyllähän tässä on maltamaton et jaksaisi jouluun asti odotella =)

Ulla kirjoitti...

Kiitos enkelistä,joka lennähti kotiin itäisestä tuulesta!Kiitos myös lisukkeista,kaikki tulevat käyttöön.Hyvää joulun odotusta!

Ritu kirjoitti...

En lakkaa ihailemasta Annen tuplavaihdosta sinulta saamiani kortteja ! KIITOS !!! Niin mielettömän ihania, että huh huh... Miten sinä keksitkin. Ihana on myös kukkapylvääsi. Lasten tekemät jutut ovat niin rakkaita. Minäkin laitan joka joulu kunniapaikalle poikieni pienenä kerhossa ja koulussa askartelemat enkelit. Joulu on ihanaa aikaa, kirjoittele edelleen tänne blogiisi maihdollisimman paljon. Saavat tällaiset laiskemmatkin bloginpitäjät yhtyä jouluisiin tunnelmiisi .)

Liisa kirjoitti...

Ihana kukkapylväs! kyllä on sit esikoinen taitava, äiti saa nyt kukat kätevästi esille.:)

Lunta tupruttaa täälläkin. ja pakkasta reilut -6 astetta.

kotkotin kirjoitti...

Nyt pelottaa!!
Mun vaatimaton joululuukkuni näyttää mitättömältä noiden ihanuuksien rinnalla , joita olet saanut !!!!