perjantaina, joulukuuta 05, 2008

Henkäys ja huokaus :)

Ihanan helpottunut huokaus ja ihastuneita henkäyksiä siis! Helpotuksen syy selviää postauksen loppupuolelta. Aloitetaan henkäyksillä :)

say7-ystäväni lähetti jälleen kaunista postia. Taas hieno paketointi (ihana vihreä paperi menee tietysti hyötykäyttöön - ja söpöstä nallekorusta mietin, malttaisiko antaa pikkuneidille vai pitäisinkö sittenkin itse, pyhäkoulua varten rintapieleen...):
Kortissa lukee:
"Kuorellinen koristeita,
suloisia somisteita,
askartelun avuksi,
korttien koruksi."

Salainen Ystäväni pahoitteli, että itse tehty jäi nyt vähäiseksi (ymmärrän hyvin, joulunalusaika, hyvänen aika!), mutta vihjaus petrata seuraavalla kerralla herätti kyllä mielenkiinnon...

Valtavan paljon koristeita häneltä sain: Taas pakkaustekniikka on niin täydellistä, että koko ajan on mielessä, malttaako mitään avatakaan!

Ja kyllä nämä ehtivät joulukorttitarpeisiinkin, sillä omista joulukorteista on vielä kymmenkunta tekemättä. Eri asia on, maltanko käyttää poislähetettäviin juttuihin näitä... Ekan say-lähetyksen viininpunaiset pienet kangasruusut käytin muuten näyttelyasetukseen, sillä koristelin niillä nauhan, josta ristipistolintu taidenäyttelytilassa riippuu. Sopi tosi hyvin!

Niin, ja toinen puoli say-lähetyksestä on vielä esittelemättä, eli katsokaa ja ihastelkaa, mikä leimasin:
Juku! Tosi kaunis, ja sopii nyt joulukäyttöön, mutta yhtä hyvin vuoden ympäri. Kuvassa on siivet ja vintage-tyyliä ja - kaikki!

Eipä tässä osaa kyllin kiittää, niin onnellinen olen paketista. Lämmin kiitos sinulle, ihana Ystäväni!

Toiset isot kiitokset virtuaalihalauksien kera menevät mialle, jolta sain tänään Marelon vaihtoblogin . Pieni myöhästyminen ei haittaa yhtään mitään! Kun kuulin lähetyksen olevan tulossa, maltoin kyllä odottaa. Ja kyllä kannattikin odottaa. Tämän muhkean paketin järkevä posteljooni oli tunkenut postilaatikkoon:
Kehut postinjakajalle siksi, että ei tarvinnut lähteä 3 km:n päähän postiin pakettia noutamaan, vaan viisas posteljooni oli avannut postilaatikon sivuluukun ja laittanut paketin sieltä! Mitä siis voisi olla näin muhkeassa pussissa?
Upea koristekuutio, jonka neljällä sivulla on pistely!
Kuution sivun pituus on n. 15 cm, eli tämähän käy vaikka sohvatyynystä :) Ja jokaisessa pistelyssä on vielä käytetty ihania kullanvärisiä helmiä. Tosi jouluinen ja kaunis, oikea aarre! Odotahan, kun pääsen sunnuntaina esittelemään tätä serkuilleni, jotka poikkeavat käymään. Tulevat varmaan kateudesta vihreiksi!
Myös pistelyn lisukkeet ovat mahdottoman viehättäviä:
Kaunis ristipistomalli, joka on kanssa ihan PAKKO ehtiä tehdä, ja suloinen nallekoriste. (Nalle on näemmä kanssa tsekkaamassa joulupostia.) Jouluisessa kortissa joululaulun värssy: "Kuului laulu enkelten kautta avaruuksien..."

Voi kiitos, Mia! Miten sinä pystyit tähän sen kammottavan päänsärkysi kanssa vielä! Laitan täällä kädet ristiin sen puolesta, että se olisi nyt pysyvästi ohi!

Ja availinhan tänään tietysti joulukalenteriakin:
nooralta vasemmanpuoleinen, Nasulta oikeanpuoleinen.
Nasu oli virkannut iloisen pannulapun:
Ja Noora antoi kivoja ovaaliaukollisia korttipohjia:
- Hyviä myös ristipistojen "upottamiseen". Molemmat lisäsivät myös kiiltokuvavarastoani, ja sinnehän lisä ei koskaan pahaa tee. Kiitos molemmille kivasta luukusta!

Ja nyt on sen helpotuksen huokauksen vuoro, ja sehän tulee tietysti sitä palkkaa, että näyttelyn avajaiset on nyt pidetty, ja vieraitakin oli kolmisenkymmentä, mikä oli mielestäni ihan mukavasti ottaen huomioon pimeän ja räntäsateisen illan.

Koskapa muissa avajaisista näpsimissäni kuvissa oli tunnistettavia näyttelyvieraita, täytynee julkaista nyt vain tämä, missä näkyy vain lähinnä (nälkä)taiteilijan ahne oikea poski ja vieraat ovat vähän "hämärämpää väkeä":
Kuten kuvastakin näkyy, saimme tilaisuudessa nauttia myös musiikkia. "Naapurinsetä" soitti viulua ja toisen naapurin tyttö (pyhäkoululaiseni) klarinettia.
Ja näyttelyn tuottohan kerätään tänne:
Joulukorttirahaa tuohon Possuressuun kertyi jo ihan mukavasti. Tekemistäni korteista yksiosaisia meni kymmenen ja kaksiosaisia parikymmentä. 3D:t näyttivät olevan erityissuosiossa, eli kannattanee tulevaisuudessa painottaa niihin, jos myydä haluaa.

Kolmen näyttelyssä olevan teoksen alareunaan sain ilokseni kiinnittää punaisen "varattu"-lätkän. "Punatilkkuja"-tilkkutyö, "Neito Perhonen" ja "Ehtiikö enkeli leikkiä?" ovat pääsemässä uuteen kotiin, kotikirkkomme kellotapulin hyväksi :)

Ja kyllä minä jotain henkilökohtaistakin sain, nimittäin näin kauniita kukkia:
Äidiltä joulutähti, anopilta punaiset ruusut ja naapurin ystävältä amaryllisasetelma. Kiitos kaikille avajaisiin osallistuneille, ja erityiskiitos mieheni puuhakkaalle siskolle, joka hoiti tarjoilun taas viimeisen päälle mallikkaasti! (Glögiä höysteineen, juustotankoja ja taatelikakkua, nam!)
Ja nyt vihdoin on aika taas puuhailla joululahjoja! Jatketaan siis ainakin punaisen virkkuulangan tuhoamista. Aamulla jälleen sain pingottaa uuden pikkupitsiliinan:
Täältä unkarilaista arvontaa:
My Christmas give-away

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana liina! Onnea näyttelymenestyksestä. Hienoa! Toivottavasti punaiset täplät lisääntyvätkin vielä. Mukavaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää.

Matleena kirjoitti...

Olipa kiva lukea avajaisista! Ja että töitäsi jo meni kaupaksi. Hyvää jatkoa näyttelylle! Kauniin liinan olet taas virkannut! Liinan virkkaus on muuten sellainen juttu, jota olen kauan suunnitellut, mutta aina se vain jää. Mutta kyllä minä vielä joskus siihenkin hommaan alan, niin olen päättänyt. Piste. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä posti on nopeaa näin joulun allakin :) Eilen laitoin postiin ja nyt jo sinulla! Täytyy vähän toppuutella ;) Ei minusta ole kuin korttimaakariksi, paperinpyörittäjäksi - näin hienoihin kädentuotoksiin kuin täällä sinun blogissasi törmää en kuuna päivänä pystyisi :) Mutta että en edes korttia saanut aikaiseksi vaan piti tietokoneella työstää... Onnea ja menestystä näyttelyn jatkollekin :) ja hyvää huomista Itsenäisyyspäivää!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Höh, Say, miten niin "vain korttimaakari" ja "paperinpyörittäjä"! Ei suinkaan se paperi vähäarvoisempaa materiaalia ole kuin muutkaan. Ne kortit, joita olen saanut, ovat todellisia taideteoksia! (Ja olen "luntannut" niistä vähän teknisiä hienouksia, joita en olisi itse hoksannut, kun en ole kovin kokenut juuri tuossa paperiaskartelussa.)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnistuneideiden avajaisten johdosta ! Täällä blogissasi on joka päivä niin paljon kaikkea mukavaa, kun olet jaksanut osallistua moniin vaihtoihin ja omat käsityösi ovat toinen toistaan upeampia. Tein jo yhden kortin leimakuvastasi ja huomenna lisää. Hyvää itsenäisyyspäivää Taiteilijalle !

Mia kirjoitti...

VArhaiset itsenäisyyspäivän huomenet!

Ihan ensin täytyy sanoa, että jännitin, polkiko kusti teille ja ilokseni sain huomata, että kyllä oli polkenut. Kiva, että toi paketin kotiin asti, postissa sanoivat, että se täytyy hakea postista (pienen ja suuren postin erot kunniaan!).
Ja kiva, että paketti oli mieluinen :D Minulla ainakin oli hauskaa ja mukavaa, kun pakettia sinulle suunnittelin! Kiitos rukouksesta, se tulee ihan tarpeeseen :D

Ja onnea näyttelymenestyksestä!

Ihana tuo virkattu liina, onko malli jostain lehdestä vai löytyisikö netistä?

Nyt takaisin sänkyyn, josko vaikka nukkumatti tulisi vielä pariksi tunniksi kylään....

Oikein hyvää 91. itsenäisyyspäivää!

Mia

Pirjo kirjoitti...

Onpa sinulla täällä kaikkea kivaa. Ja oma näyttely! Onnea menestyksen johdosta. Minä myös myin työpaikalla 3Dkortteja urakalla ja noin 40 meni kaupaksi. Kiitos ihanasta luukusta. http://riikka56.vuodatus.net Kiitos myös, kun myötäelit minun tutkimuksissani. Pari vuotta sitten minä jouduin myös uusinta tutkimuksiin. Äidin puolelta on niin paljon rintasyöpää, että tutkivat kunnolla. On se hyvä tässä Suomen maassa, että huolehditaan. Hyvää Itsenäisyyspäivää koko perheellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos luukusta oli mieluinen!!
Hyvää Itsenäisyyspäivää !!!

Ninnu kirjoitti...

Onnea näyttelymenestyksen johdosta! Ihanan notalginen tuo possuressu... ..muistan, kun lapsena kuuluin postipankin kultapossukerhoon :).

Elina kirjoitti...

Onpas ollut runsas postipäivä. :) Ihastelin SAY:si koristepakkauksia, loistava idea! Taidan laittaa korvan taakse, olkoonkin, että siellä alkaa olla aika täyttä...