perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Syysflunssa ja ensilumi

Flunssa löi eilen päälle oikein kunnolla. Nyt olen pää kainalossa ja silmä kourassa, mutta tännepä täytyi kuitenkin tulla todistamaan olemassaolostaan!

Sairastelun vuoksi käsityöt ja askartelut jäävät lapsipuolen asemaan, mutta pari joulukorttia sentään (vasemmanpuoleisen seimikuva on pienenpieni - ja työläs! - 3D):

7 kommenttia:

SAY7 kirjoitti...

Täällä toinen Nuhanenä sympatiseeraa! Itse olen jo taudissa voiton puolella, pikaista paranemista sinullekin:) Kauniita joulukortteja olet tehnyt taas. Noiden 3D-korttien väkertäminen kiehtoisi, mutta kun se leikkaaminen on niiiiin isotöistä :)

pappi kirjoitti...

Työlästä on, joo, leikkaaminen. (Stanssatut on tietty helpompia.) - Tuon pienen 3D-kuvan takia vasemmanpuoleisen kortin kanssa taisi mennä ainakin 3-kertainen aika oikeanpuoleiseen verrattuna...

valy kirjoitti...

ice pics;)

marelo kirjoitti...

martan pikkujouluvaihto palkinto lähti tänään matkaan.Toivottavasti on alkuviikosta perillä.

Villiviini kirjoitti...

Suloisia kortteja! Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua!

Pirjo kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Olen myynyt työkavereille ainakin 30 korttia :) Töissä väkersin yhteistyötahoille 16 korttia ja ensi viikolla lisää. Eli korttipohjat leikkaan kartongista, käytän kulta- ja hopeatusseja ja vaklaan internetistä kuvia :) Ne määrärahat... Mukavaa viikonloppua.

Liisa kirjoitti...

Teillä on siellä vähemmän lunta kuin täällä. Ja tänne lupaili sunnuntaiksi oikein kunnon lumipyryä, että lunta tuleepi lisää.