maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Pyhäpäivän aikaansaannokset

EDIT 14:44: Enpä malta olla heti kertomatta, että tänään teimmekin Villiviinin kanssa todella "erilaisen vaihdon"! Hän kyseli tuossa männäviikolla, josko haluaisin myydä tuon oikeanpuoleisen enkelihahmon:Enpä ollut sitä myytäväksi edes ajatellutkaan. Kunhan olin tehnyt "just for fun". Hinnan määrittäminen tuommoisille tuntuu jotenkin tuskaisen vaikealta. Niinpä ehdotin vaihtoa. Hänellä kuulemma kirjoja olisi. Sattuikin niin mukavasti, että hän matkasi tänään tännepäin Suomea, joten sain pystini vastineeksi kassillisen kirjoja:
Pistetään toinen kuva niistä vielä, jotta näet, mitä kirjoja:Kirjoja on toki meillä entuudestaankin, yläkerran seinät täynnä, mutta Villiviiniltä löytyi hyvinkin toiveideni mukaista luettavaa! Erityisen iloinen olen "Alastomat ja naamioidut" -kirjasta, jossa on suomalaisen taiteen naisenkuvia, Mika Waltarin Johannes Angeloksesta ja Yrjö Kokon Laulujoutsenesta.
Kiitos, Villiviini. On erittäin mukavaa, että teelmykseni kelpaavat jollekin :) Ja muutenkin oli ilo sinut tavata: tunnut olevan mukava ja iloinen ihminen!

1 kommentti:

Villiviini kirjoitti...

Kotona jälleen! Tuhannet kiitokst ja halaukset enkelipatsaasta. Se on todella koskettava. Otan kuvan hänen uudesta kodistaan, mutta en nyt keskellä yötä sentään, ja kerron muutenkin matkasta.