keskiviikkona, marraskuuta 05, 2008

Onnea Obamalle!

Joulukortteja syntyi eilen iltahämärissä. Vähän erikoisen värinen yksilö:
Sitten iloisenkirjavaa (3D-kuvat say6-lähetyksistä vielä):Ja lopuksi ihan erilaista, koruttomampaa tyyliä:


Ja pääasiahan korttien tekemisessä on, että tekeminen on kivaa (niinkuin myös lähettäminen ja toivottavasti myös kortin saaminen!)

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Täällä myös on oikein ilahtunein mielin vastaanotettu uutinen USAn vaalituloksesta. :) Ja heti kävi mielessä, että mitenkähän tuo vaikuttaa dollarin kurssiin... ;)

Lellu kirjoitti...

HEI!
Minkä niminen leimasin-juttu on toi alimmassa joulukortissa, ja heti Sarah Keyn alla oleva kuva? Mistä niitä saa?? Kyselee utelias Lellu

Ritu kirjoitti...

Kauniita joulukortteja olet taas värkännyt. " Erikoisen värinen yksilö " on minusta erityisen ihana. Just se väri ja kuva ja hiutaleet natsaa niin hyvin.
Joo, onnea vaan Obamalle. Se Mc Cain ois ollut ihan liian vanha tuollaisen suurvallan presidentiksi, vaikken ikärasisti olekaan. Mutta se on vaan realiteetti. Mielenkiintoista seurata tuota USA:n talouskehitystä ja esim. Obaman Irak-politiikkaa. Ja sitten kiva seurata myös Obaman tyylikästä vaimoa, kun hyö männööt vaik valtiovierailuille :)

Liisa kirjoitti...

Kauniita kortteja taas tääll. ja kiva kun pidit tilpehööreistä. Mitä vielä, sun lähetys oli tosi kiva.

Matleena kirjoitti...

Minä en ole seurannut Amerikan presidenttin valintaa juurikaan, mutta ilahduin kuullessani Obaman voitosta. Jospa se vie maailmaa parempaan päin tasa-arvossa ja ihmisyydessä.

Korttien tekemisestä en tiedä, onko se kivaa, mutta sen tiedän, että ainakin eräs Matleena olis hyvilään saadessaan tuollaisen kortin! ;D

Liisa kirjoitti...

Piti vielä tulla kertomaan,e ttä tuo Sarah Kay tyylinen pussukka on mun aarre:) Kiitos!