perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Minkä värinen on siilin talviturkki?

Ainakin meilläpäin se on violetti! Tässä moikkaa oikeanpuoleinen siili:
Ja vasemmanpuoleinenkin havahtui - kankeahkosti - horroksesta (tosin oikeanpuoleinen näytti torkahtavan taas...):
Meikäläisen ihkaensimmäinen tuotos lapaskuun tumpputupaan ovat siis nuo Siililapaset. Voit kuvitella, että pikkuneiti ilmoitti heti haluavansa samanlaiset! Vuosia sitten poistomyynnistä ostettua Pirta Pihlaa onkin vielä varastossa useampi kerä, ja Novita Tangoakin jäi vielä toista kerää. Kiva malli, mutta saapa nähdä, riittääkö meikäläisen maltti tekemään heti perään toiset samanlaiset. Tietysti raidoitusta voisi hieman muuttaa, jännityksen ylläpitämiseksi...
EDIT: Vielä pieni postipäivitys: Jo innokkaasti odottamani Roppakaupalla toteutui taas, ja minulle kuori tuli bigbluemamalta:
Mukana myös elämänfilosofiaa ja itse tehty aski:
Paljon kiitoksia! Tulin kovin iloiseksi erityisesti siitä, että olit miettinyt lähetyksen juuri minua varten! Elämänfilosofia-arkeista kun löytyi paitsi uskonnollista ja filosofista, myös horoskoopillista sisältöä minulle, kauriille! Myös pitsit saivat minut tosi iloiseksi, ja tuo hieno ratsastajanauha! (Se taitaakin päästä joskus ristipiston koristeeksi, jos saisin aikaiseksi meidän hevoshullulle tytöntyllerölle hänen jo pitkään toivomansa hevoskuvan.) Mukavaa, että lähetyksessä oli paljon sellaista, mitä minulla ei ennestään ollut! (Psst, hevostarrat taitavat päästä tytön joulukalenteriin...)
Oma lähetykseni on toivottavasti (! ei ole kuulunut mitään...) saavuttanut Hantan:
Koira karkasi häkistä tänä aamuna, ties kuinka monennen kerran. Pannuhuoneeseen mennään häkin kautta, ja kun isäntä menee aamulla pistämään puita pesään, hän päästää lähes säännönmukaisesti koiran livistämään. Se on huono juttu, kun aamut ovat jo pimeitä ja autot ajavat lujaa. Sitäpaitsi saa jännittää, häiriköikö piski esimerkiksi kouluun meneviä lapsia. Lauhkeahan tuo on kuin lammas, mutta joku koiriin tottumaton saattaa säikähtää, kun se on iso ja osoittaa mielellään rakkautta kuta kuinkin kaikille vastaantulijoille...
No, nyt on koira kotona, mahanalus kuraisena:
Hiiriähän se oli ainakin pyytämässä, naapuripellolla, ja kiltisti tuli kotiin kolmisen tuntia juoksenneltuaan. Sää on pakkasenkaunis, joten lenkillekin kannattaisi varmaan mennä. Kaipa tuosta piskistä edelleen seuraa saa, juoksenteluiden jälkeenkin. Sen energia ei hevin lopu!

11 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Iiiihanat lapaset!!

Milloinkahan minä saisin jotain valmistakin aikaan... Tekisi mieleni neuloa lapaset ja parit kynsikkäät.

eva kirjoitti...

Onpas lystikkäät lapaset! Poika (neljävee) varmaan tykästyis tuommoisiin. :)

Intsu kirjoitti...

Nätit ovat siililapset. Kyllähän siilit,satusiilit ainakin voivat olla mitä väriä vaan. Oi ,oi Patskua,kun karkureisulla,mutta sen mielstä oli varmaan upeaa olla vähän omalla lenkillä:)
Anteeksi nyt,kun en mä ole viitsinyt ottaa sitä haastetta omituisuuksista vastaan. Aluksi ajattelin,että innolla otan,mutta oli vaikeaa keksiä omituisuuksia,mitä vois julkaista:):) Sittenkun mä yhä takkuan linkitysten kanssa,niin homma jäi. Rentouttavaa mukavaa Isänpäiväjuhlaa sinnekin!

Hantta kirjoitti...

Kyllä kuori tuli, kiitos kovasti.

Liisa kirjoitti...

Nyt mulla tuli moka. Kokosin ja laitoin jo kirjekuoreen decomatskut, enkä muistanut laskea niitä. ja sitten vasta katsoin kuinka paljon niitä piti laittaa, niin tämä kirjeeni on nyt varmasti vajaa,mutta en enää viitsi avata kirjettä,joten lähetän puuttuvat ja enemmänkin viimeisessä decomatskulähetyksessä. Kun olin niin täpinöissäni, kun laitoin yllätyksen sulle mukaan tähän kuoreen. Maanantaina menee postiin.

Ihanat noi siilitumput!!!

Ninnu kirjoitti...

Huikaisevan suloiset siilitumput ja yhtä suloinen tuo teidän koira! Auttaisiko heijastinvaljaat pimeässä näkymiselle?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Liisa: ei haittaa, ehtii kyllä :)
Ninnu: heijastinvaljaat auttaa, joo, kun ollaan kävelyllä. Koiran omilla reissuilla ne lienevät hieman vaaralliset? (Jos jäävät kiinni johonkin...)

bluemama kirjoitti...

Hei, mukavaa, jos lähetyksessä oli mukavaa tavaraa, se kun oli ensimmäiseni...Mutta Sinua varten ajatellut kauniit Enkelitarrat eivät koskaan tulleet/tule perille->Kadoksissa on edelleen koko eskartelutarvikepussi :(
AIVAN IHANAT SIILIT!

Ninnu kirjoitti...

Olet oikeassa niiden valjaiden suhteen vapaana juoksentelevalla koiralla. Tuli hätäisesti mieleeni :), mutta huono ratkaisuhan se olisi. Toivotaan, että Patskulla on tarkat hoksottimet autojen suhteen, jos vielä livistää. Eläinten reaktiokyky on kyllä uskomattoman nopea ihmisiin verrattuna (esim. linnut ajotiellä --saan niiden puolesta aina sydämentykytyksiä :-]).

Anu kirjoitti...

Iiiikkkk! Niin ihanat lapaset, että vanhakin alkaa kiljumaan innoissaan. =D

Kat kirjoitti...

Täältähän löytyi linkki siililapasiin :) Täytyy pistä korvan taaksen.. jos vaikka tulis itsekin tehtyä. Ne on kyllä ihanat!