tiistaina, marraskuuta 04, 2008

Lämmintä hartioille

Mohairhuivi tuli nopsasti valmiiksi:
Lanka, 2 kerää Rose mohairia, meni tasan tarkkaan. Ihanan lämmin huivi. Tästä taitaa tulla suosikkini. Virkkuumalli (lähdetiedot edellisessä postauksessa) oli tosi nopea ja yksinkertainen. Suosittelen!
Nyt täytyisi mennä etsiskelemään toteuttamiskelpoista lapasmallia. Eilen tuli Moda, ja aloittelin sen mukaan pitsilapasia, mutta en lopulta tykännytkään mallista ja purin varrenalun pois.
Joulukalenteristani (ks. alla) puuttuu enää pari luukkua. Taidan suorittaa lupaamani arvonnan viikonloppuna, että voittaja ehtii vielä vaikka joulukortintekoon voitoillaan...

4 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Kyllä niin,niin kaunis huivi! Itsekin tekee mieli tehdä tuollainen. Vaan kun koko ajan pää täynnä ideoita ja ajatuksia mitä vois tehdä,niin nähtävksi jää mitkä toteutunee :)

Kat kirjoitti...

Todella kaunis huivi, ihana väri ♥
Sulle on haaste blogissani....

Palaga kirjoitti...

Kaunis huivi! Mullakin olisi jotain marinoitua mohairia vintin kätköissä, josta olin ajatellut huivia itselleni. Milloinhan siihen olisi aikaa :)?

Matleena kirjoitti...

Kaunis huivista tuli! Värikin ihana! Yleensäkin minusta tuossa Novitan Rosessa on kivat värit. :) Voi, missähän minun Moda viipyy! :o No jospa se tänään tulee, meille kun tulee niin myöhään päivän posti.