maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Salat julki!

Nytpä paljastui, kuka oli ihana Sayni SAY6-kierroksen aikana! Yhtään en osannut etukäteen hänen henkilöllisyyttään arvata. Enpä sen puoleen halunnut mitään salapoliisitoimia tehdäkään. Salaisuus on sentään salaisuus :)
Tällaiset ihanuudet Sayni oli laittanut tähän viimeiseen kirjeeseen:Noita leimakuvia minulla ei vielä ollutkaan, ja kynät ovat tosi hienot. Käyttöä löytyy taatusti molemmille! Ja oi, miten kaunis ja taitavasti tehty kaulakoru! Olin vallan otettu, että joku minua varten tekee noin hienon! (Tirautin siitä hyvästä muutaman liikutuksen kyyneleenkin. Olen semmoinen herkkis näissä jutuissa :) )
Mutta henkilöllisyytensä Say kätki viimeiseen asti, sillä paljastus luuraa tuossa pienessä keltaisessa kuoressa, ja siellähän luki:
Eli Rentukkakuu minua ihanilla lähetyksillään muisti koko pitkän neljännesvuoden ajan - joka meni niin nopeasti! Valtavan iso kiitos sinulle. Olet ihana ihminen! Muutaman kerran olen aikaisemminkin blogissasi piipahtanut, kortteja katselemassa ja saamiasi say-lähetyksiä tutkailemassa. Nyt täytyy piipahtaa vähän perusteellisemmin ja useammin: oli/on hauska tutustua!

3 kommenttia:

Rentukkakuu kirjoitti...

HIH minusta on ollut niin kiva olla saysi.Kivaa että olet pitänyt lähetyksistä!tervetuloa vaan blogiini vieraileen,varmasti itekki täällä käyn aina kun blogisi päivittyy.tästä on tullu jo tapa:D

Pirjo kirjoitti...

Olet saanut ihanaa postia. Niin minäkin, vaikka minulle on sattunut kaikennäköistä vastustusta say6 kierroksella. Mutta innolla odotan say7 kierrosta. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

Sammacco kirjoitti...

KIITOS SAYNI! Aivan ihana olet!