lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Korttipäivä taas

Kortti-inspiraatio kantoi tällekin päivälle. Toivottavasti ehdin vieläkin jatkaa! Tässä viime yön ja tämän päivän "aherruksen" tulokset: Pupuleima koristi yhtä Sayni lähettämää kirjekuorta, sen osoitepuolta. Ihana leima! Nuo pörröiset puput, hiirulaiset ja muut ovat kyllä minulle aika vaikeita väritettäviä, mutta tämä aihe on valloittava. Sitäpaitsi se sopii syksyyn, jouluun ja mihin vain! Lapsetkin ihastuivat tähän kuvaan kovasti, ja nuorin poika kirjoitti jopa kouluaineen pupun tarinasta.
Jos tarkkaan katsot, huomaat, että tässä mennään eilisen korttihaasteen mallilla vielä. Mietin, voiko tuota tekstiä yksinään laittaa, vai pitäisikö siinä lukea jossain "Christmas", tai jotain. Päätin sitten, että näin on hyvä. Kyllähän sen asiayhteydestä ymmärtää, ken tahtoo.
Tämä Sarah Kay onkin ollut jo jonkin aikaa väritettynä, ja nyt se pääsi "kotiin". (Kukka on muuten oikeasti paremman näköinen kuin kuvassa...) Tämäkin sopii joulukortiksi, mutta käy muuhunkin tarkoitukseen.
Tämä kolmikko menee vielä koulun myyjäisiin. Seuraavaksi alan taas pakertaa kortteja omiin tarpeisiin.
Palaga ja Mireli muistivat myös minua Arteypico-pokaalilla. Kiitos siitä! Tunnustus kyllä aina lämmittää, moninkertaisenakin. Muutenkin täytyisi taas muistaessani kiittää teitä, jotka olette käyneet kommentoimassa täällä. Ihanaa tämä blogiyhteisön kannustava ilmapiiri! Mutta nyt (muutaman luettavan blogin kautta vielä :) ) takaisin kortteiluun. Ai niin, ja pikkuneidille piti tekemäni 2 deco-aukeamaa. Niitä ei kanssa sovi unohtaa!

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Suuret kiitokset ihanasta "iloa syksyyn"-lähetyksestäsi! Ei se ollut yhtään tylsä, vaan oikein minuun makuuni, vaikka et ehtinytkään bloogiini kurkkimaan makumieltymyksiäni. Kyllä oli kiva palata lomalta, kun postiluukusssa odotti muutakin kuin vain laskuja. :) Tervetuloa vierailulle blogiini uudestaankin! :)

Ritu kirjoitti...

Taas ihania kortteja täällä ! Jos pääsisin myyjäisiin, ostaisin heti tuon Sarah Kayn. Minustakin tämä blogimaailma on aivan ihana juttu. En olisi aikaisemmin ikinä uskonut, että netinkin kautta voi olla olemassa tällaista ihan oikeaa "sosiaalista elämää" .

Saron kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt!! Tuossa pupukortissakin omput ovat niin oikeennäköisiä, että ihan kuin voisi samantien tarttua yhteen ja puraista!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upeita kortteja!

marelo kirjoitti...

Ihania kortteja. Voi kumpa mäkin saisin tuollaisia aikaiseksi