torstaina, lokakuuta 02, 2008

Hulvatonta

Ihan täytyi senkin vuoksi poiketa päivittämään, kun tuo Lapin Kansan päätoimittajajupakka on niin hulvaton juttu. Ja ne kommentit, joita esim. Hesariin asian tiimoilta on tullut :D Esim. jollain miespuolisella nimimerkillä oli sen suuntainen huoli, että päätoimittajan seksuaalinen suuntaus jollain tavalla vaikkuttaisi altistavasti lukijoihin. Hmm, eli ilmeisesti, että homoseksuaalisuus olisi tarttuvaa tai ainakin opittua käyttäytymistä? Ja päätoimittaja sitä lehden kautta sitten jotenkin eteenpäin opettaisi? Voi pojat, sanon minä!
Siksipä olen hyvin iloinen eilisen päivän toisesta uutisesta, jonka mukaan naisparille siunauksen antanutta pappia ei sitten syytettykään virkavirheestä. Ainakaan kirkon linjausta ei siis tarvitse hävetä. Mutta näyttää olevan hyvin herkkä asia tällä hetkellä tämä. (Miksi ihmeessä muuten?)

Ja sitten askarteluihin!
Joulukortteja valmistuu huimaa (!) yhden kortin päivävauhtia:

7 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Hei !

Aina sattuu ja tapahtuu. Tänä aamuna meidän Simba oli sotkenut minun lankakeräni (yhdistelylanka ystävyydenpeittoon). Siinä sitä olikin selvittämistä. Tottakai ehdit vielä erilaiseen vaihtoon mukaan. Mukavaa loppupäivää.

Kat kirjoitti...

Moikka! Kiva kun lähdet taas mukaan decomatskuvaihtoon =) laitatko mulle vielä tiedot sähköpostilla, helpottaa mun työtä sitten kun jaan pareille osoitteita.

OSALLISTUMINEN:
Osallistu vaihtoon laittamalla mulle sähköpostitse katihanni@hotmail.com seuraavat tiedot:

Blogimaailmassa käyttämäsi nimi:
Mahdollinen blogiosoite:
Sähköpostiosoite:
Oikea koko nimesi:
Osoite, postinumero, postitoimipaikka:
Toiveita parille:

Matleena kirjoitti...

Minä olen myös ihmetellen seurannut tuota Lapin Kansan päätoimittajajupakkaa. Enpä olisi uskonut, että nyky-Suomessa vielä ollaan noin ahdasmielisiä. Huippu oli nykyisen LK:n päätoimittajan kannanotto, että Korhosen sukupuolinen suuntautuneisuus ei voi olla vaikuttamatta kirjoituksiin ja ettei hän lesbona voi olla koko Lapin väestön edustaja. Positiivista on kuitenkin se, että tavallinen kansa on suvaitsevaisempi ja mm. monet ovat peruneet LK:N tilauksiaan asian takia.

Matleena kirjoitti...

Niin ja piti vielä sanomani, että hyvältä paikalta vaikuttaa näyttelytilasi siellä Nordeassa. Onnea kaikkiin näyttelyihisi, mitä edellisessä postauksessa kerroit olevan tulossa.

Pirjo kirjoitti...

Pirjo ev vaihdosta:

Voitko ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, että voin jakaa erilaisenvaihdon osoitteet.
pirjost@gmail.com

Liisa kirjoitti...

Hei!
Minulle sattui niin hyvin, että lähetän sulle sarah kay erilaisen vaihdon, pitääkin alkaa askarrella niitä sinulle viikonloppuna ja älähän hättäile, mie voisin sulle laittaa mukaan joulusia leimakuviakin ensi hätään ja katsotaan mitä minä nyt kaikkea keksinkään..:)

niina kirjoitti...

Ompa ihana ristipisto Niin kaunis aihe talvinen käsityökauppa. Ja korttikin on nätti:) En ole seurannut koko kirkkojupakkaa. Itse bi-seksuaalina on tietenkin hyvä juttu, kun liitto hyväksyttiin.