keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Wash Day

Vaikka maailma päälle kaatuisi, niin täällä sitä vaan käsitöistä joristaan...

Sain tänään Marelolta sukkaohjearvonnan voiton, ja jestas, millaisen:
Huivi(tms.)- ja sukkalankaa, joulunpunainen pikkuliina, johon voi vaikka pistellä, 3D-kuvia ja korttiaskartelupakkaus! Upea, ihana, monipuolinen, runsas ja herkullisen värinen voitto. Sydämellinen kiitos, kumarrus ja virtuaalihalaus täältä!
Ja hei, nyt se on vihdoin valmis:

(Kaksoisklikkaa ylempää kuvaa, saat lähi-lähikuvan.)
Pistelykangashan oli vaaleansinistä 18 ct aidaa.
Tauluksi pyykkinarunorsun nyt laitoin, vaikkei tuo muodoltaan ovaalikehykseen niin mahottoman hyvin istunutkaan. Tai olisihan se muuten istunut, mutta kun pohjakangaspala oli kovin pieni, joten se täytyi ensin istuttaa puuvillakangastaustaan.
Paperi40:ltä vaihdossa saatu fleksikehys oli varastossa valmiina, joten otin sen käyttöön. Voihan pistelyn sitten joskus siirtää vaikka pyykkipussin kylkeen, jos tykkää.

Pyykkinarujen päihin kiinnitin sudenkorennot, kun jotenkin näyttivät niin paljaalta nuo nurkat. Nekin tietysti saa irrotettua, jos joskus kyllästyn niihin.

Mutta nyt hän (norsuneiti) parkkeerasi itsensä kuistin seinään, ulko-oven pieleen. Siitä on kätevä vinkata ovelle jutustelemaan jääville vieraille, että "huomasitkos muuten, olen tehnyt tuommoisen..." (Kuulithan ääneni leuhkan sävyn?)

Nytpä sitten jäänkin miettimään, käynkö heti postituoreiden neulelankojeni kimppuun, vai jatkanko perferoidulle paperille pistelyä, jonka tänä aamuna aloitin...
Ja kiinanruusu kukkii taas:
Ja nuppujakin on monta. Kasvi taitaa tykätä, kun olen kaatanut sen juurelle silloin tällöin teenjämät. (Ovat samalta suunnalta, nääs?)

6 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Pyykkinaru - norsu on maailman suloisin pistelykuva ! Edelleen ihmettelen ja ihailen kärsivällisyyttäsi näissä pistelytöissä.

marelo kirjoitti...

Ihana tuo norsu ja kiva kun pidit paketista. Ajattelin laittaa siihen sitä sun tätä.

Intsu kirjoitti...

Oih,oih,Piiiitkäään aikaan en ole nähnyt noin nättiä taulua! Sopii ihan hyvin noihin kehyksiin. Pistelykankaan reunassa oleva pitsikin niin kivasti somistaa tuota ja sudenkorennot pyykkinarun päihin on oiva keksintö!

Liisa kirjoitti...

Ai että miten ihana pistely siitä tuli. tosi kaunis j akäy hyvin tauluksi. Ensin ihmettelin mitä olit pohjaksi käyttänyt,sitten klikkasin kuvaa isommaksi ja päättelin että kangasta alla ja arvaas, viimeiseksi vasta luin kirjoituksesi..ja siinähän se oli selitetty miten kaikki tapahtui.. että semmoinen mää olen, sama pää kesät , talvet;) Innoissaan ei malta ekana lukea koko tekstiä:)

Palaga kirjoitti...

Ihana pistelytyö! Kyllä tuota sopii näytellä vieraille :)

Sinikka kirjoitti...

Suloinen pyykkipäivä! Sievä kuin mikä! Oispa pyykkipäivät aina noin leppoisia!