tiistaina, syyskuuta 30, 2008

Say muisti

Eilen olin jo ihan malttamaton ja kärsimätön, kun pikkuneiti sai omalta salaiselta ystävältään lähetyksen. (Odottaminen ei ole koskaan kuulunut vahvuuksiini.) Mutta tänään tuli sitten minun postini! Kauneuden päälle ymmärtävä SAYni lähetti näin kivan lähetyksen:Kuva ei tietenkään tee taaskaan yhtään oikeutta ihanille jutuille. Kuoressa oli pari arkillista 3D-juttuja (voi, miten kauniita!) ja ääriviivatarratekstejä joulukortteihin ja - olisivatkohan nuo tapeteista? - stanssattuja, hmm, miksi noita sanotaan? Ovat joka tapauksessa tosi mukavia kortteihin ja olen niistä erityisiloinen, kun ei itselläni ole noita stanssausvempeleitä. Valitettavasti materiaalien kaunis pinta ei kuvassa näy. (Ai niin, ja kirjekuoreen oli kiinnitetty se kiva hiirulaiskuva (joka tarkemmin tarkasteltuna onkin pupu!), joka tietysti meni talteen ja käyttöön, samoin kuin kauniit postimerkit!) Kekseliäs lähetys taas!

Sydämellinen kiitos sinulle, SAY!

Nina kyseli maalaamistani tauluista ja niiden hinnoista. Olen otettu, niin että kiitos kysymästä!

(Kuviahan voit katsella linkistä - mutta kärsivällisyyttä: Vuodatuksen sivut avautuvat tosi hitaasti.) - EDIT: Poistan tuon hinnoittelua koskevan osan, ettei jää hämmentämään ketään ;)

3 kommenttia:

Leonora kirjoitti...

Katsoin taulujasi. Ihana possukuva.
Sanoit, että myyt niin vähän ettei verotusraja ylity. Tarkoitit ehkä alv-rajaa, koska muutenhan kaikki on verotettavaa, esim itsetehtyjen korttien ja käsitöiden myynnistä saadut 180 euroa vuodessa pitää ilmoittaa verotuksessa. Ja jos ei ole ly-tunnusta, niin tulot laitetaan palkan tai eläkkeen päälle, joten niistäpä meneekin sitten marginaalivero eli jopa 60-70 prosenttia.

puikkopappi taas kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, läheisessä työväenopistossa oli aiheesta kurssikin taannoin. Mutta ALV:tä tosiaan tarkoitin. Ja veroilmoituksessahan riittää ihmettelemistä: jos on tuloja, niin sitten työhuonevähennyksiä yms. - jo virka-ajalta. Aikas ruljanssi.