keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Ostoksiakin

Linnen keijudeco käväisi meillä kääntymässä. Teimme yhteistyössä pikkuneidin kanssa sivun:
Tämä "kompuutterihiiri" on jo pitkään houkutellut minua:
Olen katsellut sen kuvaa ristipistolehteni sivulla. Eilen Käsityökorilta tuli uutiskirje, jossa kerrottiin, että tätä ei mahdollisesti kohta enää saa mistään. Tuli primitiivisesti hätä käteen ja täytyi heittää tilaus sisään. (Asiaan tietysti vaikutti myös pieni tarjous hinnassa: 28 € oli vaihtunut 22 €:oon.) Ja kun jotain tilaa, niin täytyyhän sitä ottaa samalla jotain muutakin pientä. Tulikin nopea toimitus. Oli jo tänään perillä:
Nyt uskaltaa saalista esitellä, kun kaikki on omaan käyttöön ostettua.
Minun suhdettani Käsityökoriin leimaa näemmäs Murphyn laki. Ilahduin kovasti nopeasta toimituksesta, ja siitä, että tilaukseni mukana tuli myös tuo lankadokka, jonka kerrottiin edellisen tilauksen yhteydessä poistuneen myynnistä.
Mutta-mutta. Tarkemmin tarkasteltuna: kangas ei ollutkaan tilaamaani marmorivärjättyä aidaa, vaan kimalleaidaa! Itse asiassa kangas näytti ihan hyvältä, mutta kun tuommoinen pala on 4 € halvempi kuin se, minkä tilasin ja maksoin, ei auttanut kuin valittaa.
Käsityökori valitti takaisin. Ts. pahoittelivat, että aina osuu saman asiakkaan kohdalle nämä mokat. Kuulemma saan tilaamani kangaspalan perjantaina, ja saan pitää tämän veloituksetta, joten mitäpä tuosta mokasta sitten, kun saan noin mukavan hyvityksen.
Joka tapauksessa tämmöisen ostin Käsityökorista kanssa:
Aihe kiehtoi kovasti, eli käsityöliikkeen kuva. Ja siellähän on myynnissä oikein sarja näitä taloja, joten jos oikein rupeaa innostuttamaan...
Mutta eka täytyy pistellä pyykkejä ripustava norsu (Humphrey's Corner), joka on aluillaan.
Pistelijänkirjankin edistymisestä on kyselty. Eli kiitos kysymästä. Kyllähän se hissuksiin. Selkämystä olen edelleen pistelemässä. En pidä sen kanssa hoppua, kun vartoilen ahaa-elämyksiä kuva-aiheiden suhteen.
Esikoinen, jonka puunkäsittelytaitoja olen täällä kehuskellut, toi eilen minullekin seinähyllyn:
Edellinen, koristeellisempi, meni nimittäin pikkuneidille. Ja neidin kanssa meille tuli kinaa tästäkin, kunnes neiti uskoi, että ei hänen seinälleen enää mahdu. Hyllyn yläpuolella näkyvät nuo Paperi40:n ja Neilin pistelemät kortit. Niiden paikkaa joudun kyllä vaihtamaan, etteivät peity hyllylle lastaantuvan tavararöykkiön alle.
(Hyllyn väri on selvästi sävytetty pikkuneidin huoneeseen, joka on auringonkeltainen, mutta minä tarvitsen kipeämmin hyllytilaa nyt, joten pienetkin hyllyköt auttavat, ja näin hätätapauksessa väritkin saavat minun puolestani riidellä.)
Pikkuneiti odottaa jo kovasti uusia, vaaleanpunasankaisia rillejään. Käytiin tilaamassa eilen hänen ekat rillinsä. Tyttö valitsi spontaanisti mieleiset heti kättelyssä, eikä muiden sovittaminen enää mieltä muuttanut. - Hinta kyllä huimaa päätä: 378 €! Jos menevät leikeissä rikki, niin siitäpä vasta meteli seuraa. Toisaalta on tosi tärkeää saada nyt mieleiset, että niitä tulee sitten myös käytettyä. Isoveli tuossa ilmoitti pelkäävänsä, että tytteliä kiusataan rillipääksi. Olen koittanut kovasti rohkaista, että ei tunnu missään. Rillipäähän minäkin olen, ollut jo 31 v. Tyttö vain sai omansa vielä 4 v. nuorempana.
Täytyypä heittää tähän kuva meidän takasta vielä:
Kun se pitkästä aikaa sytytettiin. Nyt ne kylmät todenteolla alkavat. Päivällä palelin lenkilläkin niin, etten viitsinyt kävellä paria kilometriä enempää. Huomenna, viisaampana, lisätään vaatteita. Lapsille kans, vaikka väkisin! (Pienet tahtovat olla koulussa ilman takkia, olen kuullut, vielä pakkasillakin. Tietäähän sen, kun on kiire välitunnille - ja "kun kaikki muutkin"...)

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mikähän tumpelo siellä Käsityökorissa niitä tilauksia käsittelee...? Nimittäin minullekin tuli sieltä ihan väärä tuote, kun viimeksi tilasin! Sain sen väärän tuotteen pitää ja lähettivät uuden. Mutta tulee kyllä tuolle firmalle kalliiksi moinen mokailu. ;)

Liisa kirjoitti...

Voi , sehän onkin kiva kun siellä mokailevat, saa kato roimia hyvityksiä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

No höh, mä oon tilannu sieltä ainakin parikymmentä kertaa ja koskaan ei ole mitään puuttunut tai tullut väärin... taitaa tosiaan olla murphyn laki se että aina samoille ihmisille sattuu..

Ninnu kirjoitti...

Minäkin iskin silmäni tuohon Needlework shop -ristipistopakettiin siellä Käsityökorissa, mutta en vielä tilannut :-). Vaikuttaa tosi kivalta.

Vastailinkin tuolla omassa blogissani sinulle, että minunkin Käsityökori lähetyksessäni oli parin tokan kohdalla maininta "toimitetaan myöhemmin". Odottelen siis :-).