keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Ajan virtaan hukkui tämäkin päivä...

Päivä on mennyt joulukalenteriluukkuja puuhatessa. Muuta askartelua ei nyt millään kerkiä, luukkuja ja salaisia ystäviä on kertynyt niin paljon. Olympianeule etenee kuin tervanjuonti (ks. suomineuloo). Värivalinnat tyttären kanssa kun tökkivät! (Huokaus!)
Sentään "Oopon blogiin" lupasin tehdä ATC-kortteja, kun oli niin houkutteleva tuo -aihe.
Pääskysenpoika-taulu taisi lopultakin tulla ihan valmiiksi. Laitan siitä huomenna kuvan, jos muistan. Voisin siis aloittaa vihdoin uuttakin maalausta, vaan mihin pistäisin sitten tuon kuivumaan? Talo on iso, vaan ei ole taululle turvallista kuivumispaikkaa missään! Nämä minun harrastukseni tapahtuvat tuolla kuistin nurkassa kaikki, ja ahtaassahan siellä täytyy puuhata, kun pitäisi mahtua maalaamaan, askartelemaan ja ompelemaan n. 5 neliön kokoisessa tilassa! (Ja siitä jo poislukien työpöytien ja säilytyslipastojen ynnä maalaustelineen vaatima osuus...)

Oikein käyp' katteeksi taiteilijoita, joilla on omat työhuoneet! Täällä ei voi edes öljyvärien kanssa vapaasti roiskia, kun langat ja kankaat ovat ihan vieressä. Ja koko ajan pitäisi käyttää jotain "rohjovaatteita". Eilenkin hipaisin - askartelutarvikkeita lipastosta etsiessäni - vahingossa t-paidallani märkää öljymaalausta, ja sehän oli sitten sen paidan meno, se: ruskeassa paidassa rinnan kohdalla mielenkiintoisesti punainen läiskä...

Ei kommentteja: