perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Vaihtoja, ostoksia, lahjoja

Minnan värivaihto toi vaihtopariltani Pirkolta (www), näin ihanan hempeän ja herkän kesävärivaihdon:
ATC ja aski sisältöineen olivat kertakaikkiaan valloittavat! Valitettavasti en onnistunut sitkeistä yrityksistäni huolimatta saamaan niistä selkeää kuvaa, kun kimaltavia osia oli niin runsaasti. Kiitos kovasti, Pirkko! Saan kirjeesi sisällöstä askarreltua vaikka mitä ihanaa, ja nuo ruusunapit: wow! (Pikkuneiti ilmoitti heti, että hän voisi ottaa ne johonkin vaatteeseensa. Mahdankohan vain antaa...)
Pirkolle meni tämä vaatimaton kirje:
Värimaailmamme on tyystin erilainen, ja sehän juuri tekee (muun muassa) näistä vaihdoista niin mielettömän hauskoja!
Hei ystävät, vinkatkaapas muuten, miten askit kannattaisi säilyttää niin, että ne saisi esille kaikkien ihailtaviksi? Niitä alkaa olla jo runsaasti, ja ne ovat mitä mainioimpia korurasioita. Olisi kumminkin kiva, jos satunnaiset kylässäkävijät saisivat myös ihailla niitä. Isäntä lupasi väkertää niille jonkun pienen hyllyn. Millainenkohan olisi sopiva?
Kauppojakin on taas tänään hierottu, sekä nettikaupan kautta, että ihan fyysisestikin ostoksilla. Laitan tähän myös jotain aiempia hankintoja, lähinnä noita ristipistojuttuja ja -lehtiä, kun ei ole tullut niitä aiemmin esiteltyä.
Ensin mahdollisimman sekava yleiskuva:
Sitten niitä lehtiä:
Noissa on hyvät ja selkeät ohjeet, vaikka mallit ovatkin mustavalkoisia.
Sitten jotain esim. paperiaskarteluun sopivaa:
3D-kirjasia tuli vähän hamstrattua, kun eivät, vastoin odotuksia, olleet paikallisessa kirjakaupassa sen kalliimpia kuin muuallakaan. Osan tilasin kyllä Kirjokkaasta:
Noita joulukorttejahan voisi alkaa jo vähitellen puuhata.
Sitten pieniä ristipistopakkauksia, omaan tarpeeseen, lahjaksi tai vaihtoon:
Ja vielä nappeja (ikäänkuin niitä ei olisi ollut ennestään riittävästi...) ja nauhoja (kun teki kovasti mieli - taidan olla nauhafriikki):
Myyjän kanssa muistelimme, miten ihanaa oli lapsena penkoa äidin/mummon nappirasiaa, ja miten ne napit haisivatkin ihan tietyiltä, semmoisilta mummomaisilta. Isäntä kun joskus tuo kierrätyksestä vanhoja nappirasioita, niissä on juuri tuo "antiikin haju". Paikallisesta kirjakaupasta löytyi tuota kirjallisuutta (3D-kirjojen lisäksi siis ihan oikeaakin), vaikka vaihtoon:
Ja lopuksi jotain ihan vain itselle, kun teki mieli, ja kun "sai halvalla" - nuo kuuluisat ja kohtalokkaat sanat - 5€/kpl:
Tuo Mars alkoi eilen kiinnostaa, kun siitä tuli dokkari telkkarista. Eino Leino puolestaan on jo pitkän aikaa huutanut poissaoloaan kirjahyllystä, joten täytyihän kansallisikoniin tarttua, kun sellainen oli edullisesti kaupan.

2 kommenttia:

Tirsu kirjoitti...

Hei. Nuo koira-aiheiset kortit ovat aivan huippuja! En yleensä jaksa katsella ATC-juttuja, mutta nuo kolahtivat. VAU!

Ninnalisa kirjoitti...

Minäkään en ole oiken päässyt sisään atc-maailmaan, mutta sinulla on sellainen tyyli mikä puhuttelee minua.

Luulisi serkun olevat tyytyväinen tekemääsi valmistujaislahjaan. Aivan upea!