lauantaina, kesäkuuta 21, 2008

Inspiroidu haastoi taas

haastoi tällä kertaa tyhjän tilan käytöllä ja aiheen keskittämisellä. Laitoinpa tuosta pesukoneen hajoamisesta, se oli sentään tapaus 6-henkisessä perheessä:

Tuli vähän kuin feministinen näkökulma tuohon, mutta eihän se koneen hajoaminen isännän syytä ollut. Ukkonen sen teki. Ja remontin kesto oli kyllä kiinni siitä, että varaosat tulivat Ruotsista.

Tavutuskin tuotti vähän ongelmia: aloin miettiä "pyykkäys"-sanan tavujakoa. Sitten tuumasin, että väliäkö hällä! Pieni rempallaanolo vain istuu teemaan!
Isäntä ei kyllä yhtään tykkää, että julkaisen noita hänen kuviaan, mutta oli sen verran intensiivisen näköistä puuhaa tuo asennushomma, että sietää se tulla muidenkin tietoon...

Nauhat oikeassa alakulmassa eivät liity mihinkään. Tekipähän vaan mieli läiskäistä nekin mukaan, kun näytti muuten niin pilkulliselta.

6 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Mielestäni tämä on tosi kiva! Aihe on hyvä (voin vain kuvitella minkälaista on kun pyykkikone on rikki...) ja kuvastaa tosi mukavasti ihan sitä tavallista arkea. Ja kuva on hirmuisen hauska!

Nipsu kirjoitti...

Toi pyykkinaruhan on aivan loistava idea!:-)

xing kirjoitti...

Tämä on tosi kiva, tykkään kovasti! Ja tuo pyykkinaru sopii sivuun hyvin

annifanni kirjoitti...

Jo on sulla hienot sivut.Ihania askaretluja ja nuo maalaukset on upeita.

Peikkotyttö kirjoitti...

tämä on kyllä tosi kekseliäästi tehty, upea! :D

Laura kirjoitti...

Hihii! loistava sivu :) Hauskoja nuo kuvat ja tosiaan kiva tuo pyykkinaru!