torstaina, toukokuuta 22, 2008

Heinänuhaa ilman heiniä

Pää on paisuksissa/painuksissa. Juuri viime viikonloppuna kehuskelin, että yhtään ei tänä keväänä koivut vaivaa, ja nyt nenä vuotaa koko ajan. Allergialääkkeillä oireet pysyvät jotenkin aisoissa, mutta sitten väsyttää ihan kamalasti! Pakko on ollut ottaa torkut jo kahtena päivänä.
Paperellalta tuli eilen tarroja, kukkia, nauhaa ja korttipohjia, mikä oli tietysti kivaa.
Toisaalta en ole ehtinyt isommin askarrella, kun aika menee nyt tuohon huoneidenvaihtoprojektiin. Elän toivossa, että saamme homman joltiseltaankin kuntoon siksi, kun lähden rippileirille. Leiriaikana poika pitää synttärit (mummu = anoppi tulee "sijaisekseni" niiden järjestelyyn), ja olisi kiva, että huoneet olisivat silloin järjestyksessä.
Keiju ja kukka -yllätysvaihtoon tein sentään ATC:t. Taidan napata ne tuonne näyttelysivuille, , joten sinne ei ehkä kannata vaihtoon osallistuvan kurkata, jos haluaa säilyttää salaisuuden... Keiju ja kukka tuntuikin vaikealta ATC-aiheelta, vaikka kuvittelin päinvastaista. Johtuisikohan siitä, ettei satuhahmoihin ole sellaista intohimoisen kantaaottavaa suhdetta kuin moniin tosielämän asioihin. (Muutenhan minulta löytyy mielipide kaikkeen, tiesin asiasta tai en...)

Ei kommentteja: