torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Tee tässä nyt sitten kevätsiivousta, kun et malta luopua mistään...
Etsin 25-senttistä vetoketjua tuohon käsilaukkuideaani, mutta ei löydy vetoketjulaatikkoa työhuoneesta, ei varastosta, ei ylä- eikä alakerran lipastonlaatikoista, voi veljet! Täytynee ostaa huomenna ihka uusi...
Minkäs sille tekee, kun rakas puolisoni ynnä anoppi ovat kantaneet oheisenkaltaisia nyssyköitä ilokseni, kirpputoreilta, varastontyhjennyksistä ja muualta.
Esimerkkikuvassa on ohuenohutta puuvilla/pellavalankaa sotkuisessa vyyhdissä. Lanka on vielä joustavaa, joten se on erityisen työlästä selvitellä.
Puolisoni juuri taannoin kyseli, huolisinko matonkudetta, kun jostain on jäänyt runsaasti. En osaa sanoa ei, vaan otan kädet ojossa banaanilaatikkojen ja jätesäkkien sisällöt vastaan, vaikka varastossa on jo n. 5 banaanilaatikollista kuteita... Hamsterin vikaa. Onneksi en ole siivousneurootikko.
Vaan mukavata on, että etsimättä löytyi näin herkullinen valikoima puuhelmiä. Poikani teki minulle viime kesänä 2 tuollaista pitkää kaulaketjua, ja nyt ne pääsevät aktiivisempaan käyttöön käsilaukun sankoina. Näyttäämä keossa olevan vanhan, särkyneen helmitaulun muovihelmiäkin.

Ei kommentteja: