sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

Kevätpuuhia

Tässä tulee nyt vähän "kirkollisempaa" tekstiä, sillä tänään oli kylällä pyhäkoulusunnuntai, kotoisassa hirsikirkossamme, josta olemme tosi ylpeitä:
Hartauden jalkeen seurasi muotinäytös. Alla vasemmalta oikealle: "villapaita", "pussihousut", "kellohame", "sukkapuku", "t-paita" ja XS-koon "sukkapuku".
Sitten askarreltiin:


Viime kerralla pyhäkoulumme "pikkuenkelit" askartelivat enkelitaulun:
Sain mukaani kirkon alttarikukat. Kaunistavat ne kotiakin:

Kukkakimpun alla on muuten teinityttönä virkkaamani pöytäliina, josta piti tulla sängynpeitto. Totesin mallin kuitenkin silloin turhan työlääksi ja valitsin helpomman. Nyt taas mietin, että on se kyllä niin tukevantuntuinen pala, että pitäisikö sittenkin... Siitä tulisi varmasti "perintöpeitto".

"On siis kevät" lauloi muinoin Liisa Akimoff, eli kotikukille pitää suorittaa pakollinen mullanvaihto:Tämä kuva olisi kai kuulunut tuonne sivupalkkiin, missä seurailen kevään etenemistä. Lasken kuitenkin tuon valkoisen "kukkaruukun" melkein käsityökseni, sillä huitaisin "kestävästä polystone-materiaalista" valmistetun pikkupatsaan lattialle ja siltä lähti päälaki! Harmitti, mutta tuli persoonallinen kukkaruukku!

1 kommentti:

aura kirjoitti...

Oli pakko tulla tutustumaan blogiisi, kun huomasin nimimerkkisi jonkin blogin kommenteissa. Minäkin toivottavasti olen pappi kesäkuun alusta alkaen. Eli työnsaanti ja pappisvihkimys toiveissa.